ATU CONSULTING - Agentie imobiliara. Anunturi imobiliare. Vanzari si inchirieri apartamente, gasoniere, spatii comerciale, terenuri.

Curs valutar:


1 EUR = RON
1 USD = RON

Despre noi:

valorile atu consulting S.C. ATU Consulting International, a luat fiinta in august 2004, venind in intampinarea investitorilor straini pentru a usura si scurta procesul de infiintare si organizare din punct de vedere legislativ, financiar, contabil si managerial a noilor firme ce doresc a se lansa pe piata romaneasca.

S.C. ATU Consulting International a adunat in componenta ei specialisti cu o experienta de minim 10 ani, care asigura pentru clientii sai siguranta, calitate, eficienta, initiere, informare, implementare proiecte, organizarea activitătii de promovare a investitiilor străine prin elaborarea unui portofoliu de materiale promotionale si de informare si extinderea bazei de informatii disponibile pe Internet pentru uzul investitorilor străini. Totodata firma este specializata in efectuarea analizei SWOT pentru obiectul de activitate specific si elaborarea strategiei de abordare a pietei .

ATU CONSULTING este o firma de consultanta si avocatura ce reuneste specialisti din toate domeniile serviciilor si vine in intampinarea oamenilor de afaceri din Romania si strainatate.

valorile atu consulting Valorile noastre
- profesionalism
- dinamism
- rigurozitate
- promptitudine
- eficienta

Servicii oferite

Consultanta manageriala. Oricine doreste sa isi evalueze sau sa sa isi imbunatateasca strategia de marketing, sa descopere noi oportunitati de afaceri, sau sa isi optimizeze activitatea poate apela cu incredere la ATU consulting, companie ce ii va rasplati alegerea prin prisma rezultatelor ulterioare obtinute, si cu ajutorul criteriilor de performanta ce vor arata cu siguratna o ameliorare imbucuratoare.

valorile atu consulting Infiintare societati, modificari la Registrul Comertului, redactare act constitutiv. ATU consulting este una din firmele cu cea mai mare experienta de pe piata in acest domeniu, avand un portofoliu larg de societati constituite, si/sau gestionate. Vis-a-vis de acestea expertii ATU consulting sunt de asemenea la curent cu noile modificari intrate sau nu in vigoare, cunosc foarte bine noul cod fiscal, ca si noile norme si reglementari europene privind societatile comerciale.

valorile atu consulting Intermedieri tranzactii imobiliare. Cel mai sigur mod de a realiza o tranzactie imobiliara de succes, este acela de a sti cu adevarat nevoile clientului. Cu cat oferta este mai bogata, cu atat cerea va fi satisfacuta mai bine si mai repede. ATU consulting cunoaste bine piata imobiliara, si oricand se gaseste o pereche vanzator-client potrivita, ATU consulting o decopera negresit. Si pentru ca tranzactia imobiliara nu este un scop in sine, cunoasterea si pastrarea contactului cu clientul este vitala pentru a construi un parteneriat de succes. Astfel noi oferim asistenta, si consultanta si ulterior unei achizitii/vanzari incat sa putem oferi cele mai bune solutii si pe viitor partenerului nostru de afaceri, fie ca doreste sa isi fructifice investitia, sau cauta noi oportunitati.